«Ο ΜIKΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ» του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ

«Ο ΜIKΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ» του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ

  • Κατηγορίες Εκδήλωσης: Πολιτιστικές εκδηλώσεις
Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023
«Ο ΜIKΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ» του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ
Ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Βριλησσίων θα φιλοξενήσει την παιδική θεατρική παράσταση «Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ» του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ. Ο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων θα μας χαρίσει στιγμές γέλιου αλλά και μεγάλης συγκίνησης. Μέσα από τα ταξίδια του θα μας μάθει πολλά πράγματα, αλλά κυρίως να βλέπουμε πάντα με τα μάτια της καρδιάς. Ένα υπερθέαμα γεμάτο τραγούδι, χορό αλλά και πολλά διδακτικά μηνύματα για τους μικρούς μας φίλους!!!
Λίγα λόγια για την παράσταση...
Κάποτε ένας πιλότος καθώς πετούσε πάνω από την έρημο της Σαχάρας συνειδητοποίησε ότι το αεροπλάνο του είχε βλάβη στον κινητήρα.
Έτσι, αναγκάστηκε να προσγειωθεί για να το επισκευάσει και τότε συνάντησε τον Μικρό Πρίγκιπα, ένα αγόρι με κατάξανθα μαλλιά, παράξενα ρούχα και σοβαρό βλέμμα. Με τον καιρό ο πιλότος έμαθε πως το παιδί είχε έρθει από τον μικροσκοπικό αστεροειδή Β612, όπου ζούσε παρέα με ένα τριαντάφυλλο και τρία ηφαίστεια.
Αλλά, το λουλούδι του Μικρού Πρίγκιπα ήταν δύστροπο, και γι’ αυτό το αγόρι αποφάσισε να ταξιδέψει σε άλλους πλανήτες, για να ανακαλύψει τι είναι σημαντικό στη ζωή. Όταν έφτασε στη Γη, ένιωθε περισσότερο μόνος από ποτέ.
Όμως, γνώρισε μια αλεπού, που την εξημέρωσε και έγιναν φίλοι.
Κι εκείνη του έμαθε πως μόνο με την καρδιά μπορούμε να δούμε σωστά, γιατί ό,τι είναι ουσιαστικό, είναι αόρατο στα μάτια.
Συντελεστές της παράστασης
Σκηνοθεσία: Ευδοκία Σουβατζή
Θεατρική Διασκευή: Σπύρος Στελιανέσης
Μουσική: Σπύρος Παζιώτης
Σκηνικά: Γιώργος Μαραγκός
Κουστούμια: Δήμητρα Θεοδώρου
Χορογραφίες: Ματίνα Κοστιάνη
Φωτογραφίες/Σποτ: Πάτροκλος Σκαφιδάς
Κατασκευές/Ζωγραφική: Άννα Τραμποσίνη
Ήχος/φωτισμοί: Μάνος Δημητρίου
Γραφιστική επιμέλεια: Γιώργος Λαυτσής-Σκρέτσας
Υπεύθυνη επικοινωνίας: Βαλεντίνα Διναμάρκα
Παραγωγή: Θεατρική Σκηνή Ντουέντε
Παίζουν οι ηθοποιοί : Γιώργος Καρανίκας, Σπύρος Στελιανέσης, Ελευθερία Μπουρανή,
Θωμάς Κοτζαμάνης, Μαρίνα Πετρίδη, Βασούλα Σιάτρα
Στον ρόλο του αφηγητή ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Στην παράσταση ακούγεται η φωνή του μικρού Άγγελου.
Ώρες έναρξης: 1η παράσταση ώρα 16:00 & 2η παράσταση ώρα 18:00.
Γενική είσοδος 10 ευρώ.
Link προπώλησης:
(Η προπώληση ανοίγει δέκα μέρες πριν την παράσταση.)
Αίθουσα ΜΟΥΣΩΝ Πνευματικού Κέντρου Δήμου (Κισσάβου 11 – 1ος όρ.)

 

Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δ. Βριλησσίων                                                                                                                                                                                Κλειστό Γυμναστήριο : Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη (τέρμα  Κισσάβου)                                                                                                                                                                                                                                                Τηλ. Επικοινωνίας. : 2108101510, 2108101511                                                                                                                                                                                       E.Mail : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.                                                                                                                                                                                                                          Site : www.vrilissia-arts-sports.gr