“Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ”

“Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ”

  • Κατηγορίες Εκδήλωσης: Πολιτιστικές εκδηλώσεις
Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023
“Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΙΚΑΝΤΖΑΡΟΙ”
Αίθουσα ΜΟΥΣΩΝ Πνευματικού Κέντρου Δήμου Βριλησσίων (Κισσάβου 11, 1ος . όρ.)
Ώρα έναρξης 16:00
Λίγα λόγια για την παράσταση...
Κάποτε, σε ένα μακρινό χωριό, ζούσε ένας Παπουτσής καλός, που έφτιαχνε απλά αλλά γερά παπούτσια για τους συγχωριανούς του. Όμως μια μέρα καταφθάνει στο χωριό ο Παπουτσής της πόλης, ο κακός, με τα φανταχτερά του παπούτσια! Και με ένα μυστικό που δεν το γνώριζε κανείς: Τα παπούτσια του τα έφτιαχναν δύο πεινασμένοι, κακόμοιροι καλικάντζαροι. Τι θα συμβεί όμως μόλις οι καλικάντζαροι ανακαλύψουν πόσο καλός είναι ο Παπουτσής του χωριού; Με ποιον θα αποφασίσουν να μείνουν; Ποιος θα μείνει μόνος τα φετινά Χριστούγεννα;
Ένας παπουτσής καλός, κι ένας παπουτσής κακός, κι ανάμεσά τους οι 2 καλικάντζαροι! Οι εμπνευσμένες κούκλες πρωταγωνιστές του παραμυθιού, μας οδηγούν στο μεγαλύτερο μυστικό των Χριστουγέννων: Τη γλύκα ενός κουραμπιέ… Ε καλά, αυτό είναι το δεύτερο μυστικό… Το πρώτο είναι πάντα η δύναμη της αγάπης και της καλοσύνης!
Πρόκειται για μια διαδραστική παράσταση με κούκλες με τα παιδιά, εμπνευσμένη από τη μαγεία των Χριστουγέννων και τους μύθους τους, με ανθρώπους και πλάσματα αλλόκοτα, με τις δυνάμεις του καλού και του κακού να αναμετρώνται. Μια παράσταση γεμάτη κέφι και μυστικές συνταγές, με μουσικές και χορούς, με μυστικά για την ευτυχία και την αγάπη. Μια παράσταση που θα μας κάνει όλους…”Καλικάντζαρους”!
Μικροί μας φίλοι σας περιμένουμε να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε, να περάσουμε όμορφα και να γίνουμε όλοι μαζί μία μεγάλη παρέα.
*Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά 3 έως 10 ετών.
*Διάρκεια παράστασης: 50 λεπτά
Γενική είσοδος 7 ευρώ. Σε ομάδες 4 ατόμων και άνω, το εισιτήριο είναι 6 ευρώ.
*Οι κούκλες και τα αντικείμενα είναι όλα μοναδικά έργα τέχνης, φτιαγμένα από την Ξανθή Ταβουλαρέα, καθώς το “Ρέον Θέατρο” στηρίζει τις εικαστικές αυτές δημιουργίες, με σκοπό τη διερεύνηση κατασκευής, εμψύχωσης, επικοινωνίας με το κοινό της θεατρικής κούκλας.
*H παράσταση παίζεται και στα γερμανικά.
Πληροφορίες - εισιτήρια
* Πολιτιστικός & Αθλητικός Οργανισμός Δ. Βριλησσίων
Κλειστό Γυμναστήριο : Ολυμπιονικών & Σπ. Λούη (τέρμα Κισσάβου)
Τηλ. Επικοινωνίας. : 2108101510, 2108101511
E.Mail : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ώρες καθημερινά πλην Σαββάτου & Κυριακής από 09:00 έως 19:00
* Ρέον Θέατρο 2106131435 – artista Xanthie 6989406898